joi, 4 aprilie 2013

For a better future?

Intr-o zi, pornind de la ideea ca mereu ai sansa sa faci ceea ce iti doresti la momentul potrivit, chiar daca uneori nici macar nu aveai habar ca poti face acel lucru, am ajuns sa ma inscriu la un concurs avand tema "Pentru un viitor mai bun". Suna idealist insa realizabil. Si ma referm mai mult la creatia mea si nu neaparat la viitorul mai bun. Pornind de la ideea ca omul trebuie sa inteleaga  prezentul pentru a schimba viitorul, va prezint mai jos clipul realizat:




*pe bara de control (dreapta jos) puteti alege subtitrarea dorita pentru a intelge mai usor mesajul si ideea clipului.
Orice idee, sugestie sau nelamurire este mai mult decat binevenita! Va multumesc. Numai bine tuturor!

6 comentarii:

Anonim spunea...

Vorbind despre mesaj, e cel care trebuia. Dar cum sa facem ca sa aducem ideealul in practica? Poate punand cap la cap bucatile de adevar ale fiecarui individ realizand un ansamblu. Si trecand dincolo de vizibil, sa simtim ca "suntem oameni" si ca fara iubire viitorul...nu e.Si sa zambim mai des.
Spune aceste lucruri cine te astepti mai putin, asa cum e si in viata "reala", suntem ca niste samburi,dincolo de coaja toti avem miez.

Elena

Tudor Enea spunea...

Intotdeauna practica cu teoria a avut probleme in a se e imbina. NImic nu este asa cum pare. Adevarata realitate e dincolo de aparente. Insasi ideea ta, ca suntem un miez dincolo de coaja, e doar un alt mod de a privi in interiorul realitatii. Totusi, zambetul e parte din A fi. Sau ar trebui sa fie. Iti multumesc mult, Elena.

Anonim spunea...

Ai dreptate,nimic nu e asa cum pare, chiar nici macar zambetul. Cel de care vorbim este expresia unui suflet constient ca e.
Din pacate insa, avem inclinatia de a purta masca-poate de frica recunoasterii de sine sau poate din cine stie ce interes meschin ce ne dirijeaza in acel moment- si atunci zambim doar cu muschii, doar cu buzele.
Stii cum sa recunosti un zambet al sufletului? privind ochii.

Sa-ti fie bine!
Elena

Tudor Enea spunea...

Din nefericire purtam masti si suntem atat de obisnuiti sa le avem cu noi incat nici nu mai constientizam acest lucru. Le-am transformat si le-am adaptat, facandu-le parte din noi. Si in acest sens, evitam sa mai lasam pe altii sa priveasca dincolo de ele, uitand sa mai lasam zambetul sa iasa din spatele mastii. Din fericire, ochii, asa cum ai spus si tu, sunt oglinda ufletului. Insa mai sunt multi capabili sa priveasca in interior? Multumesc mult. Sa fie bine la toti.

Anonim spunea...

Sigur ca sunt, totdeauna sunt.
Chiar daca am uitat sa eliberam zambetul, acum e vremea sa ne reamintim ca suntem si suflete.

Un sfarsit de saptamana cu primvara sa ai.

Elena

Tudor Enea spunea...

Vremea e atunci cand simtim cu adevarat. Iti multumesc mult incaodata! Primavara sa fie!