sâmbătă, 4 mai 2013

Lumina e in noi!


Am fost intotdeauna un mare fan al primaverii. Am adorat-o si o voi adora mereu, pornind de la cautarea primelor raze calde, pornind de la lumina mult mai albastra si de la celestul mult mai senin, continuand cu ratacirea printre muguri de flori, printre copaci si mai apoi prin regasirea in tot ce inseamna verde si revenirea la viata. Iubesc primavara si primavara ma iubeste pe mine.

Insa definitivarea primaverii se face odata cu sarbatorile pascale. Nimic nu e complet daca nu exista Pastele, Lumina si Invierea.
Anul asta sunt departe de casa. Sunt departe de tot ce inseamna sarbatoare, prieteni dragi, familie si, din nefericire, sunt departe si de primavara. Afara ninge si nu sporadic, vantul rade prieten cu iarna ce nu vrea sa mai plece. Drumul e infundat, masinile stau triste si ele in parcare. Padurea geme sub noiene, iar lumina din mine are teama sa ma inunde pentru ca nu stie calea pentru a-si regasi invierea.

Si totusi eu cred in frumos. Cred in bine si in iubire. Ignorand iarna, privesc pe fereastra si imi vad copacii infloriti de acasa. Imi vad prietenii in jurul mesei, imi vad familia imbratisandu-ma. Sarbatoarea e in suflet. Lumina e in mine si in noi. Indiferent de locul in care sunt, primavara si sarbatoarea imi sunt cu mine.
Sa va fie la toti sufletul plin de Lumina si dincolo e ea sa simtiti bucuria dragostei pentru toti cei care va indragesc!
Paste fericit!

13 comentarii:

alex-varu' spunea...

Iti dorim cu totii sa ai parte de sarbatori placute si ne gandim la tine si te asteptam sa revii acasa.

Nicol spunea...

Sarbatori linistite, cu multe bucurii si sa ai primavara in suflet toata viata!
Paste fericit, Tudor!

Tudor Enea spunea...

Alex - multumesc mult. Sunt cu voi acolo.

Tudor Enea spunea...

Foto de inginer - Paste fericit! Multumesc mult de tot!

Teo Dor spunea...

Cui are primăveri în suflet, nu-i pasă de iernile de-afară!
PAŞTE FERICIT! oriunde ai fi.

Tudor Enea spunea...

Teo dor - este replica ideala. Iti multumesc nespus de mult. Sarbatori cu bine!

michi spunea...

Oriunde ai fi suntem langa tine,cu tine mereu.Paste fericit

Tudor Enea spunea...

Multumesc mult, va simt aproape! Paste fericit!

CARMEN spunea...

Christos a înviat! Fie ca sarbatoarea Pastelui sa iti aduca multa fericire, sanatate si numai bucurii, alaturi de cei dragi!

CARMEN spunea...

Christos a înviat! Fie ca sarbatoarea Pastelui sa iti aduca multa fericire, sanatate si numai bucurii, alaturi de cei dragi!

Tudor Enea spunea...

Adevarat a inviat! Multumesc Carmen, sanatate si numai bucurii si la voi sa fie mereu!

Anonim spunea...

Hristos a inviat!
Si...la noi se scutura acum nucii - stii tu matisorii aceia verzi cu miros putenic de crud- si canta mierlele prin frunze, asa sa-ti fie incununarea primaverii, o primavara in plinatatea ei.

Elena

Tudor Enea spunea...

Adevarat a inviat! Iti multumesc mult Elena pentru imaginile create. Deja vad primavara de dincolo de mine. E fabuloasa!