marți, 4 mai 2010

Un motiv in plus pentru zambetul meu zilnic!

Odata pe zi sau la cateva zile, simtim nevoia sa scriem si sa citim. Deschidem pagini nenumarate - internetul e atat de variat. Totusi, ne oprim mereu la anumite locatii, avem pagini preferate, citim si invatam din ceea ce scriu altii. Ne bucuram mai presus de toate de cuvinte, fotografii, sau clipuri video. In spatele  lucrurilor frumoase pe care le vedem si  care ne lumineaza mintea, sta insa un om care scrie, compune aduna  imagini pentru a ne reda in final  un lucru atat de pretuit in viata noastra: un zambet. Indiferent de motivul pentru care scrie - lipsa de ocupatie, proprie relaxare sau impartasirea  ideilor si sentimentelor traite, efectul final e acelasi - desfatarea cititorului.
Am primit astazi un premiu de la Alexandra - multumesc si sunt recunoscator! Am sa il asez  la loc de cinste in vitrina mea de trofeee, alaturi de cele primite in decursul timpului de la DoarEu, Mikaela, Dee, Sonya, Magda. Mi-am permis sa modific putin trofeul. Oamenii acestia pe are ii citesc zi de zi merita mai mult decat  un simplu premiu. Merita un indemn, o vorba buna, un mesaj care sa ii motiveze sa scrie mai bine, sa se exprime mai reusit si sa ne rasfete mai tare prin cuvintele si faptele lor.
 Astfel,  am adaugat un mesaj, un motto, un simbol pentru meritele acelor care ne aduc un strop de lumina in inimile noastre.

"Multumesc! Esti un motiv in plus pentru zambetul meu zilnic!"




Ina
anelise
Elena Marin-  Alexe
anna
Monica Olteanu
Dee
Sasha
Magda
Miki

Pentru a intoarce  premiile primite in noua forma si catre cei ce mi le-au oferit, se cuvine sa ii mentionez si pe

As putea enumera mult mai multe persoane, dar deja am depasit (ca deobicei limita impusa) pentru toti ceilalti multe bucurii si nu uitati ca zambetul meu este intotdeauna si al vostru!
Multumesc mult!

23 de comentarii:

Anonim spunea...

multumesc frumos :)

Tudor Enea spunea...

placerea e de partea mea:)

DĂSCĂLIȚA CREATIVE TRAINING spunea...

Si eu am zambit, incantata de gandrurile bune pe care le indrepti catre noi.Iti multumesc inca o data si iti doresc succes in continuare!

Tudor Enea spunea...

Multumesc incaodata, Miki. Mult succes si tie!

Anna spunea...

Tandretea ta topeste aisbergurile...

Tudor Enea spunea...

am sa retin aceste cuvinte fara sa le uit vreoodata.s-au dus direct la inima. multumesc mult de tot.

magda spunea...

Iti multumesc f mult Tudor,premiul si zambetul tau mi-a patruns in suflet...
Zambesc si eu...:)

Monica spunea...

multumesccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc >:D<

Tudor Enea spunea...

magada... ma bucur ca zambesti. sa nu te opresti niciodata. multumesc!

Tudor Enea spunea...

monica... cu placereeeeeeee!!!!

DOAR NOI spunea...

Multumesc din suflet, spune ea, rautacioasa, care face numai nefacute... si e mereu nemultumita, mai in gluma, mai in serios...
Mai...e luna ei preferata, luna florilor... e o sensibiloasa care iti cere iertare si iti multumeste pentru zambete, sprijin, sustinere, incredere, prezenta, ganduri, sufletul bun si rabdarea ce i-o arati!
Seara frumoasa, poveste cu printese, zambete si bucurii la fiecare bataie a inimii.

Tudor Enea spunea...

Claudia... o singura poveste cu printese? deja simt ca ma rasfeti.he he... multumesc din suflet pentru cuvintele tale. nu te mai subestima si tine-te de zambetul ala mai mult decat trebuie.

Anonim spunea...

Bună Ziua
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.
Mulţumesc,
Cu stimă Vlad!

Maya spunea...

Stii ce e ciudat? Ca pana si mie mi-ai readus zambetul pe buze.Acum, in perioada asta grea prin care trec. iti multumesc in egala masura pentru...insistenta ca si pentru rabdare.

. spunea...

Impresionant si gestul ei...si cuvintele tale frumoase din blog.....chiar zambesc cand vad ca inca mai sunt oameni ca si voi....

Tudor Enea spunea...

Maya - e important sa zambesti din nou cu toata inima. Ma bucur nespus.

DoaroDiana - multumesc mult.


Vlad - vom discuta pe mail pentru o viitoare colaborare. Multumesc!Toata stima!

Alexandra spunea...

Foarte frumos mesajul tau :) Multumesc pentru multe, multe zambete :)

Anonim spunea...

iti multumesc de fff multe ori pentru premiul acordat:*

Anonim spunea...

auzi tudor nici un premiu nu e mai mare ca un zambet de primavara... zambetele sunt oferite din suflet, iar premiile sunt dovada sincera ca exista un zambet de primavara in fiecare om... inca o data multumesc...

elena marin-alexe spunea...

Multumesc Tudor! L-am si ridicat..
O zi frumoasa iti doresc si te mai astept "la plimbare" cu mare placere!

Anonim spunea...

te asteapta un cadou la mine pe blog :)

Tudor Enea spunea...

Alexandra - multumesc si eu incaodata.

Ina -ma bucur mult ca ti-a placut. in orice om exista zambet... unii au uitat insa sa il si arate. Multumesc.

Doamna Elena - revin "la plimbare" mereu pentru ca e o mica placere in fiecare zi.

analise - mmultumesc si eu pentru cadou. m-a amuzat si s-a potrivit:)

dedel spunea...

multumesc frumos pentru premiu!!!